Recensies

Lees hieronder recensies die mijn leerlingen over mij schreven op Google en Marktplaats.

5/5

Recensie van

KARIN R.

Sinds jaar en dag heb ik hier gitaarles en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik blijf leren en ik blijf gitaarspelen heerlijk vinden. Dit was me met youtube tutorials NOOIT gelukt. Ik ben op mn 40e begonnen en ik speel en zing nu alle dagen alles wat ik leuk vind. Mn kinderen die dichter bij huis les hadden (en dus niet bij gitaarschool Rob), kregen vrij vrijblijvend les en konden na 4 jaar nog geen drie akkoorden. Dat is anders bij de jonge leerlingen die hier soms voor of na mij lessen.
5/5

Recensie van

PETER DEN H.

Ik kan gitaarles van Rob van harte aanbevelen. Als a-muzikaal persoon was ik bij Rob welkom en heb ik 3,5 maand wekelijkse les gehad bij hem in de huiskamer. De lessen waren lekker persoonlijk en steeds ahv een concreet lied. Ik kan nu dus iets van 15 liedjes spelen wat leuk is. Rob maakte de lessen steeds net een beetje uitdagend waardoor het niet saai werd en ik (behapbaar) gepusht werd om vooruit te gaan.
5/5

Recensie van

ROBERT K.

In 2021 begonnen met gitaarles van Rob. Een van de beste beslissingen ooit. Ik kan nu gewoon met mijn favoriete nummers 'mee spelen'. Hoe leuk is dat. Had ik nooit verwacht maar dankzij Rob's geduld en hulp groei ik elke week weer een beetje. Te gek. Rob is, naast een te gekke leraar, ook nog eens een leuke kerel. Een mooi mens. Ben blij dat ik hem ontmoet heb. Bedankt Rob. Volgend jaar Ziggo 🎸😀😉
5/5

Recensie van

DANIËL

Een ontzettend fijne plek om gitaarles te volgen, ook voor mensen die al lang gitaar spelen. Ik speel al sinds mijn twaalfde en ben nu 26 en heb ontzettend veel bijgeleerd dankzij Rob's fijne manier van aanpak. Als ik vragen had of suggesties voor de les stond Rob daar voor open en kon hij door zijn overduidelijke ervaring met gitaar en gitaarlessen improviseren en aanpassen op de manier die nodig was om te ontwikkelen voor mij. Hij speelt zelf verschillende stylen en weet ontzettend veel van gitaren en muziektheorie waardoor ik ook technisch veel heb bijgeleerd. De grootste les die hij mij heeft gegeven is om met meer gevoel te spelen en te componeren. Dankjewel Rob!
5/5

Recensie van

MAARTEN

Rob geeft ons nu 3 jaar gitaarles bij ons thuis. Mede dankzij Rob blijf ik progressie maken en haak ik niet af. Hij weet je altijd te motiveren, niet door dwang, maar door verleiding. Geweldig enthousiast en elke les is weer een feestje. Hij heeft mij ook zeer geholpen met het schrijven van nummers. Dat wilde ik altijd al doen en mede door hem lukt dat nu. Rob is een absolute aanrader als gitaarleraar, maar daarnaast een heel fijn mens.
5/5

Recensie van

SAM

Ik vind het heel leuk om bij Rob in de les te mogen. De reden dat het zo leuk maakt is omdat je zelf mag kiezen welke liedjes je wil leren. Rob word nooit boos als je iets niet goed doet en leert het je altijd rustig. Bij mij werkt dat heel goed. Dus dankjewel Rob!👍
5/5

Recensie van

KARI

In 4 maanden tijd 10 akkoorden geleerd! 30 jaar geleden ooit gitaarles gehad, maar dat was te klassiek voor mij. Nu kijken we samen welke liedjes bij mij passen en haalbaar zijn. Ontzettend leuk.
5/5

Recensie van

MARCEL

Rob geeft ongedwongen les en op een duidelijke manier. Mijn zoon en ik krijgen samen les van hem en we zijn lekker bezig samen. Voor mijn gevoel hebben we in een korte tijd al veel opgestoken en kunnen we al heel wat nummertjes en accoorden spelen! Gewoon op een leuke manier gitaar leren spelen.
5/5
Joost
Rob is een fantastische leraar. Hij heeft mijn zoon Mick (8 jaar) in een jaar een enorme ontwikkeling mee gegeven. Hij speelt nu nummers als Elastic heart, Hero en Follow Rivers. Iedere week weer een nieuw nummer.
Rob pakt het serieus aan en weet de volle aandacht erbij te houden gedurende de les. Zeer aanstekelijk! Respect.
5/5
ARLETTE
Rob geeft op een erg fijne, rustige manier les. Hij zoekt aansluiting bij jouw voorkeur en behoeftes. Geen saaie etudes, maar meteen nummers leren spelen die je zelf leuk vindt! Omdat hij de nummers tijdens de les voor je opneemt, kun je ze daarna telkens terugluisteren en meespelen. Ik heb nu 1 jaar les en ben echt super tevreden. Dankjewel Rob!
5/5
RANDAL
Rob is een erg goede gitaarleraar. Zijn werkwijze is dat hij bij je langs komt, of jij bij hem en je vraagt wat je graag zou willen leren spelen. Vervolgens zoekt hij uit hoe je het nummer speelt en helpt je vervolgens met de akkoorden en het aanslagschema. Daarnaast is hij muziekaal goed onderlegd, zodat hij het nummer ook kan transponeren op het moment dat je erbij wilt zingen en je stem niet aansluit bij het nummer. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die acoustisch wil leren spelen en daar goede en betaalbare hulp bij kan gebruiken.
5/5
JIM
In een korte tijd heeft Rob mijn dochter (13 jr) gitaar leren spelen. Op een leuke manier; geen degelijke gitaarboeken doorspitten, maar ze leert liedjes die ze graag zou willen spelen. Omdat hij er van begin af aan bij zingt, zingt mijn dochter nu ook mee.
Ze voelt zich nu vrij en vertrouwd met de gitaar, het is -bijna-iedere dag een vorm van ontspanning voor haar. Eigenlijk heeft hij meer dan alleen het gitaarspelen gestimuleerd; ook -en minstens zo leuk- het genieten van muziek. Sinds kort geeft hij ook mijn zoontje (10 jr) les. Geen gitaar, maar drumles!
5/5
INGRID
Ik ben ontzettend blij dat ik, zangeres/ zangdocente, eindelijk mijn langgekoesterde jeugdwens in vervulling zie gaan. Sinds 10 maanden heb ik les van Rob en al na een paar lessen kon ik mijzelf al een beetje begeleiden (soms zelfs mijn leerlingen).
Rob zingt en speelt mee wat natuurlijk fantastisch leuk en vooral leerzaam is, want het benadert de praktijk van het optreden. Ik zing en speel de liedjes die ik vanaf mijn 16e altijd al had willen spelen!!!
5/5
RAVI
ik vind dat rob een goede leer methode gebruikt. namelijk: eerst introduceert hij een liedje. en dan stuurt hij mij via de mail een opname van het nummer. altijd als ik naar gitaarles moet ben ik positief. dus een heel veine leraar.
5/5
MAARTEN
Rob geeft mij en mijn dochter Livia les. Vanaf nul begonnen en nu Livia na 1 jaar, speelt behoorlijk gitaar met zang. Ik na 7 maanden ook lekker op weg. Alles kan bij Rob en hij is een feest om thuis te hebben voor les.
5/5
TIM
Rob is een geweldige leraar hij neemt zelfs alle geleerde liedjes op en mailt ze door zodat je ze thuis goed kan oefenen en luisteren!
5/5
RON
Rob geeft prettig les in een ongedwongen sfeer. Hij weet de les zo te brengen dat het je stimuleert. Aanrader als je een gitaarleraar zoekt.
5/5
DAMSMA
Rob geeft geweldig les, hij kan goed aansluiten bij je wensen. Met veel geduld de basis uitleggen en laten oefenen is precies wat ik nodig heb. Ook de opnames waarmee je thuis kan oefenen zijn heel leuk.
5/5
JIM
Ik heb nu al iets meer dan een jaar les van rob en ik moet zeggen dat ik er nooit spijt van heb gehad, een aardige, rustige man met een goede smaak voor muziek, legt het goed en duidelijk uit zeker een aanrader als je begint of gevorderd gitaar speelt.